PIXFORMANCE Personal Training BOX

Het alternatief voor personal training in Naarden.

PIXFORMANCE Personal Training BOX

De Pix PT Box begeleidt jou bij het correct uitvoeren van je workout. Door de motiverende begeleiding bereik je het beste resultaat. Jouw coach stelt oefeningen samen die voor jou geschikt zijn. Deze oefeningen wisselen regelmatig waardoor het sporten uitdagend, leuk en effectief blijft!
Femmefit - Personaltraining Box

Nieuwe dimensie aan functional training

Pixformance geeft een nieuwe dimensie aan functional training met hun laatste innovatie – de PIX PT Box. In de PIX PT BOX train je privé met alle materialen beschikbaar om je training perfect te kunnen uitvoeren. Via het Pixformance scherm in de ‘BOX’ krijg je een persoonlijk trainingsprogramma specifiek gericht op jouw behoeften en doelstelling. Aanvullend analyseert het jouw bewegingen en ontvang je realtime feedback over de uitgevoerde oefeningen en prestaties. Een constant begeleide training is dubbel zo effectief.
Femmefit - Personaltraining Box

Wat zijn de voordelen van PIXFORMANCE Personal Training?

Door de constante begeleiding kun je de oefeningen perfect uitvoeren voor het beste resultaat. Veilig en eenvoudig, je wordt direct gecorrigeerd via het scherm. Je kan gebruik maken van de gratis trainings-app zodat je trainingsresultaten altijd zichtbaar zijn.
Femmefit - Personaltraining Box

Boek je PIX PT Box

Kies zelf wanneer jouw training het beste uitkomt via ons online boekingssysteem. Slechts 30 minuten trainen in de BOX is wat je nodig hebt voor het beste resultaat.

Ontdek onze effectieve manier van sporten en boek hier je kennismakingsles

Met het invullen van je gegevens geef je toestemming om benaderd te worden voor het maken van een persoonlijke afspraak via telefoon of e-mail.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Schrijf ons een e-mail of bel ons voor een afspraak.