Slim trainen

Ons concept bestaat uit een kracht- en flexibiliteitstraining dat sporten snel en effectief maakt. Na 35 minuten sta je weer met een glimlach buiten.

Kort en effectief trainen met resultaat

Met ons gepersonaliseerde trainings programma helpen we je om in goede conditie te komen en te blijven
Femmefit - Circuittraining

Verander je manier van trainen

Bij Femmefit maken wij gebruik van Pixformance, interactieve personal training. Een unieke manier van trainen waar je op interactieve wijze ongeveer 200 verschillende functionele trainingen kunt uitvoeren. Extra aandacht voor de probleemzones, nog meer variatie en dus meer resultaat. Het pixformance circuit bestaat uit 12 stations waarin kracht, coördinatie en conditietraining samen komen.
Ieder op haar eigen niveau

Ieder op haar eigen niveau

Bij Femmefit trainen vrouwen van alle leeftijden, beginners en gevorderden. Samen met jou kijken we naar jouw sportdoelen en zorgen ervoor dat je deze op een goede en veilige manier bereikt. Alle oefeningen zijn gericht op verbetering van bewegingen die je direct helpen in het dagelijks leven. Tillen, traplopen, bukken, draaien.  Het trainingsprogramma varieert elke maand!
Klaar in weinig tijd en toch resultaat. Het enige wat je hiervoor moet doen is regelmatig komen. Ons advies is 2x per week.
Gemotiveerd en geinspireerd - Femmefit

Blijf gemotiveerd en geinspireerd

Je checkt in met je QR code en het interactieve scherm geeft exact aan welke oefening je dient uit te voeren. De oefening wordt voorgedaan en jouw bewegingen worden gescand. Je krijgt real-time feedback van je digitale personal trainer. Ook krijg je punten voor tempo, range of motion en uitvoering. Dit motiveert je de oefening zo goed mogelijk uit te voeren.

Ontdek onze effectieve manier van sporten en boek hier je kennismakingsles

Met het invullen van je gegevens geef je toestemming om benaderd te worden voor het maken van een persoonlijke afspraak via telefoon of e-mail.

    Heb je vragen of wil je meer informatie? Schrijf ons een e-mail of bel ons voor een afspraak.