Maak kennis met Smart Flex

Als eerste in de regio lanceert Femmefit een nieuw trainingsconcept. Mobiliteitstraining geschikt voor iedereen: snel, effectief en heel eenvoudig.

Grote stap op het gebied van gezondheid en vitaliteit

Femmefit staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en resultaat. Met ons nieuwe  Smart Flex trainingsconcept zetten wij een grote stap in het verbeteren van gezondheid en vitaliteit.
Femmefit e Fle-xx

Waarom flexibiliteitstraining?

Op het werk, in de auto of thuis op de bank, meestal nemen we een voorover gebogen houding aan. De gemiddelde Nederlander brengt maar liefst 8,5 uur per dag zittend door! Dat vele zitten is schadelijk voor ons lichaam en naarmate we ouder worden passen onze spieren zich aan deze verkeerde houding aan. Het gevolg: verkorte spieren aan de voorzijde van ons lichaam zoals de borst en de heupbuigers. Hierdoor neemt onze flexibiliteit af en ontstaan er rug-, nek- en schouderklachten.
Femmefit E Fle-xx

Mobiliteitstraining

Mobiliteitstraining met Smart Flex is bedoeld om de gevolgen van eenzijdige bewegingen uit het dagelijks leven tegen te gaan. Gebaseerd op de principes van yoga en de laatste inzichten uit de medische trainingstherapie, is het bij Smart flex de bedoeling om verkeerde houdingen te corrigeren en te voorkomen.

Ontdek onze effectieve manier van sporten en boek hier je kennismakingsles

Met het invullen van je gegevens geef je toestemming om benaderd te worden voor het maken van een persoonlijke afspraak via telefoon of e-mail.

    Heb je vragen of wil je meer informatie? Schrijf ons een e-mail of bel ons voor een afspraak.